Paste cu carne de porc, ciuperci si masline

Printeaza

Paste cu carne de porc, ciuperci si masline din: muschi de porc, paste, ciuperci, masline, cascaval, bulion, lamaie, oua, ulei, sare, piper, busuioc.

Ingrediente:Paste cu carne de porc, ciuperci si masline

  • 250 g muşchi de porc
  • 250 g paste făinoase
  • 200 g ciuperci
  • 100 g măsline
  • 50 g caşcaval
  • 2 roşii din bulion
  • zeama de la 1/2 de lămâie
  • 2 ouă
  • 150 ml ulei
  • 2 căţei de usturoi
  • sare
  • piper
  • busuioc sau oregano uscat

 

Mod de preparare:

Pui la fiert pastele în apă care clocoteşte cu sare şi 1 lingură de ulei pentru 10 minute. Speli carnea, o tai felii pe care le căleşti apoi în 50 ml ulei şi adaugi şi ciupercile curăţate şi tăiate felii.

După 10 minute, torni apă călduţă, puţin câte puţin, până carnea şi ciupercile au fiert. Când pastele sunt fierte, le răstorni într-o strecurătoare, le treci sub un jet de apă rece şi le laşi să se scurgă.

Cureţi măslinele de sâmburi, le tai în sferturi, tai roşiile bucăţele, apoi le amesteci cu pastele, carnea, ciupercile şi ouăle bătute cu zeama de lămâie. Potriveşti gustul de sare şi piper, apoi aşezi compoziţia într-un vas rezistent la căldură sau o tavă mai înaltă în care ai pus uleiul rămas.

Razi caşcavalul, presari busuioc şi dai tava la cuptor pentru 20 de minute.

Paste cu carne de porc, ciuperci si masline

Paste cu carne de porc, ciuperci si masline

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.