Paste cu carnati si ciuperci

Printeaza

O reteta de paste cu carnati si ciuperci din: paste, carnati de porc, ciuperci, smantana, sare, piper, patrunjel si parmezan.

Ingrediente:Paste cu carnati si ciuperci

  • 800 g paste (la alegere)
  • 300 g carnati de porc crud
  • 200 g ciuperci albe (mici la cutie)
  • 250 g smantana
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • parmezan

 

Mod de preparare:

Intr-o oală, pui la fiert apă cu o lingură de sare, iar când clocoteşte apa, adaugi pastele la fiert timp de 8-10 minu­te, după preferinţe (dacă preferi al dente sau mai ferte). Apoi, într-o tigaie, pui cârnatul de porc la prăjit.

După ce se rumeneşte cârnatul, adaugi ciupercile tăiate mărunt şi le mai laşi câteva minute la prăjit împreună cu cârnatul, după care adaugi smântână, sare, piper şi puţin pătrun­jel, după gust. Mai laşi la un loc toate ingredientele la prăjit, după care pui compoziţia rezultată peste pastele fierbinţi şi amesteci totul bine.

Este indicat să se consu­me acest preparat cât este fierbinte, pentru a simţi aro­ma adevărată a pastelor. Pregătiţi pastele în paralel cu compoziţia, pentru a rămâne ambele compoziţii calde. Acest fel de mâncare merge lângă un pahar de vin.

Paste cu carnati si ciuperci

Paste cu carnati si ciuperci

Pofta buna!

 

 

Incoming search terms:

  • paste cu carnati si ciuperci

1 comentariu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.