Paste cu carnati si busuioc

Printeaza

Paste cu carnati si busuioc din: ulei de masline, ceapa, usturoi, carnati, rosii, tagliatella, busuioc, ricotta.

Ingrediente:Paste_cu_carnati_si_busuioc

  • 1 linguri ulei de masline
  • 1 ceapa, tocata fin
  • 2 catei de usturoi, tocati fin
  • 400 g carnati, curatati de piele si rupti in bucati mici
  • 400 g de rosii din conserva
  • 400 g tagliatelle
  • 1 mana de busuioc, din care pastrezi mai mici pentru garnisit
  • 125 g de ricotta

 

Mod de preparare:

Incinge uleiul într-o tigaie mare, presară ceapa şi usturoiul şi sotează-le aproximativ 10 minute. Adaugă carnea din cârnaţi şi rumeneşte-o 5 minute. Pune în tigaie şi roşiile tocate şi găteşte totul la foc mic circa 5 minute, până ce sosul se îngroaşă, iar carnea este bine pătrunsă. între timp, fierbe pastele conform instrucţiunilor de pe ambalaj.

Asezonează sosul de roşii şi pune în el pastele scurse. Rupe frunzele de busuioc şi amestecă totul. Pune pastele în boluri şi aşază între ele bucăţi de ricotta. Macină nişte piper deasupra şi presară frunzele mici de busuioc.

Paste cu carnati si busuioc

Paste_cu_carnati_si_busuioc

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.