Paste cu carnati afumati si ciuperci

Printeaza

Paste cu carnati afumati si ciuperci din: paste, carnati afumati, ceapa, ulei, ciuperci, ardei gras, rosii, ardei iute, sare, piper.

Inrgediente:Paste_cu_carnati_afumati_si_ciuperci

  • 300 g paste scurte
  • 2 carnati afumati
  • 1 ceapa
  • 1 lingura ulei
  • 150 g ciuperci proaspete
  • 1 ardei gras
  • 2 rosii
  • 1 ardei iute
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Pastele se fierb în apă cu sare, conform intrucţiunilor de pe am­balaj, apoi se strecoară.

După ce s-au răcit, se călesc 2-3 minute în ulei. Ciupercile curăţate şi spălate se fierb 4-5 minute, apoi se scurg de apă şi se lasă să se răcească.

Căliţi ceapa împreună cu ardeiului şi apoi puneţi roşiile tăiate cubuleţe. Se amestecă ciu­percile cu cârnaţii prăjiţi şi tăiati rondele şi cu sosul de legume şi mai lăsaţi la foc 2-3 minute.

Serviţi pastele cu sosul de câmă­ciori şi cu parmezan proaspăt ras.

Paste cu carnati afumati si ciuperci

Paste_cu_carnati_afumati_si_ciuperci

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.