Paste cu branza, legume si fructe de mango

Printeaza

 

Ingrediente:Paste cu branza, legume si fructe de mango

  • 400 g paste cu brânză
  • două gulii
  • două fructe de mango
  • doi morcovi
  • o legătură de ceapă verde
  • 300 g fasole mange-tout
  • o ţelină
  • ulei de măsline
  • sare
  • piper
  • pătrunjel
  • smântână
  • iaurt gras

 

Mod de preparare:

Guliile, morcovii şi ţelina se curăţă de coajă, se spală şi se taie în felii subţiri, apoi în bas­tonaşe. Se lasă în apă rece. Fructele de mango se curăţă de coajă şi se taie în bastonaşe.

Ceapa verde se curăţă, se spală şi se toacă mărunt. Fasolea mange-tout se spală şi se fierbe timp de zece minute la foc iute, se scoate şi se pune într-o strecurătoare.

Se încinge ulei de măsline într-o cratiţă şi se călesc legumele la foc iute, ca să nu se înmoaie foarte tare. Se adaugă bastonaşele de mango, fasolea, sarea şi piperul după gust. Pastele se fierb în apă fierbinte, în care s-a adăugat o lin­gură de ulei şi o lingură de sare. Se scot, se pun într-o strecurătoare şi se trec sub un jet de apă rece.

Se pun pe farfurii şi se servesc alături de legumele fierbinţi, presărate cu pătrunjel tocat. Peste paste se poate turna puţină smântână sau iaurt gras.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.