Paste cu bacon si legume

Printeaza

Paste cu bacon si legume din: paste, bacon, morcovi, patrunjel, pastarnac, telina, fasole verde, ceapa, boabe de piper, patrunjel, marar, cascaval, ulei, unt, sare si piper.

Ingrediente:Retete_1

  • 500 g paste
  • 400 g bacon
  • 2 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 radacina pastarnac
  • 1 telina mica
  • 150 g fasole verde
  • 300 g ceapa
  • 1 lingurita boabe de piper
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 legatura marar
  • 100 g cascaval
  • 100 ml ulei
  • 100 g unt
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curăţaţi zarzavaturile, spălaţi-le şi tăiaţi-le în bucăţi mai mari. Căliţi-le 5 minute, amestecând încontinuu. Adăugaţi o ceşcuţă cu apă, boabele de piper şi potriviţi de sare şi piper. Fierbeţi-le 15 minute. Separat, fierbeţi pastele. Puneţi-le într-un vas termorezistent, uns cu unt.

Turnaţi deasupra legumele, cu sos cu tot, presăraţi-le cu caşcaval ras şi cu felii de bacon şi puneţi vasul la cuptor, la foc potrivit. Adăugaţi mărarul şi pătrunjelul tocat mărunt, la servire.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.