Paste cu crutoane

Printeaza

O reteta delicioasa de paste cu crutoane din: paste, cascaval, ciuperci, unt, ulei aromat cu usturoi, crutoane, sare si piper.

Ingrediente:Paste cu crutoane

  • 500 g paste scurte
  • 150 g cascaval
  • 150 g ciuperci
  • 50 g unt
  • 4 linguri ulei aromat cu usturoi
  • 250 g crutoane
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Fierbeţi pastele în apă sărată, con­form instrucţiunilor de pe ambalaj, scurgeţi-le apoi şi amestecaţi-le cu caşcavalul tăiat cubuleţe şi ciuperci­le spălate şi tocate mărunt.

Ungeţi o tavă cu unt, turnaţi în ea ameste­cul obţinut, nivelaţi-l şi acoperiţi in­gredientele cu un strat uniform de crutoane trecute prin ulei aromat.

Puneţi tava la cuptor, la foc potrivit şi stropiţi din când în când ingredi­entele cu uleiul rămas. Ţineţi tava la cuptor până când crutoanele sunt rumene.

Paste cu crutoane

Paste cu crutoane

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.