Paste cu carne de iepure si bere
PrinteazaPaste cu carne de iepure si bere din: tagliatele, iepure, bere blonda, telina, ceapa, morcovi, suc de rosii, faina, zahar brun, unt, ulei.
Ingrediente:
- 250 g tagliatele
- 1 iepure portionat
- 300 ml bere blondă
- 1 tijă ţelină
- 1 ceapă
- 1/2 kg morcovi
- 100 g suc de roşii
- 2 linguri făină
- 1 lingură zahăr brun
- 60 g unt
- 2 linguri ulei
Mod de preparare:
Intr-o cratiţă cu pereţi groşi se pun la topit 30 g unt şi uleiul. Carnea se trece prin făină şi se pune la rumenit odată cu ceapa şi ţelină. Se presară cu zahăr şi se lasă pe foc 5 minute.
Se toarnă berea, se adaugă morcovul tăiat rondele, sare şi- piper. Se lasă pe foc aproximativ 25 de minute. Se adaugă sosul de roşii şi se mai lasă la fiert 10 minute.
Se fierb pastele, se scurg, se amestecă cu restul de unt şi apoi se aduc la masă cu sosul de carne.
Paste cu carne de iepure si bere
Pofta buna!