Paste cu carne de iepure si bere

Printeaza

Paste cu carne de iepure si bere din: tagliatele, iepure, bere blonda, telina, ceapa, morcovi, suc de rosii, faina, zahar brun, unt, ulei.

Paste_cu_carne_de_iepure_si_bere

Ingrediente:

  • 250 g tagliatele
  • 1 iepure portionat
  • 300 ml bere blondă
  • 1 tijă ţelină
  • 1 ceapă
  • 1/2 kg morcovi
  • 100 g suc de roşii
  • 2 linguri făină
  • 1 lingură zahăr brun
  • 60 g unt
  • 2 linguri ulei

Mod de preparare:

Intr-o cratiţă cu pereţi groşi se pun la topit 30 g unt şi uleiul. Carnea se trece prin făină şi se pune la rumenit odată cu ceapa şi ţelină. Se presară cu zahăr şi se lasă pe foc 5 minute.

Se toarnă berea, se adaugă morcovul tăiat rondele, sare şi- piper. Se lasă pe foc aproxima­tiv 25 de minute. Se adaugă sosul de roşii şi se mai lasă la fiert 10 minute.

Se fierb pastele, se scurg, se amestecă cu restul de unt şi apoi se aduc la masă cu sosul de carne.

Paste cu carne de iepure si bere

Paste_cu_carne_de_iepure_si_bere

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.