Paste carbonara

Printeaza

Paste carbonara din: paste, bacon, galbenusuri, smantana, ceapa, cascaval, sare si piper.

Ingrediente:Paste_carbonara

  • o pungă paste
  • 300 g bacon afumat
  • 3 gălbenuşuri
  • 500 ml smântână slabă
  • o ceapă
  • 50 g caşcaval
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Pastele se pun la fiert şi, între timp, baconul cubulete şi ceapa mărunt tăiată se rumenesc într-o tigaie fără ulei.

Pastele fierte se scurg şi se aşază într-un vas de cuptor. Se pun ceapa şi baconul şi se întind pe toată suprafaţa.

Smântână se amestecă cu gălbenuşurile, sare şi piper.

Se toarnă smântână, se presară caşcavalul ras si se dă la cuptor pentru 15 minute.

 

Paste carbonara

Paste_carbonara

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Carbonara cu bacon afumat

Paste carbonara cu legume

O reteta de paste carbonara cu legume din: spaghetti, ceapa, ulei, sunca, sparanghel, patrunjel, usturoi, galbenusuri, concentrat vegetal, parmezan si pesmet. Ingrediente: 250 g spaghetti sau tagliatelle 1 ceapa tocata marunt 1 lingura ulei 100 g sunca 150 g sparanghel 150 ml smantana 1 lingura patrunjel proaspat, tocat 2 catei de usturoi, zdrobiti 2 galbenusuri, […]

 

Carbonara cu bacon afumat

Paste carbonara cu broccoli si carnati

O reteta de paste carbonara cu borccoli si carnati din: ulei de masline, carne de porc, oua, parmezan, spaghete, broccoli si usturoi. Ingrediente: 1 lingura ulei de masline carnea scoasa din 8 carnati de porc, facuta chiftelute 3 oua 50 g de parmezan, ras, plus extra pentru servire 300 g de spaghete 1 capatana de […]

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.