Paste cu brânză şi spanac proaspăt
PrinteazaPaste cu brânză şi spanac proaspăt din: taitei, sare, spanac, supa, lapte, amidon, branza ricotta, piper, chilli, unt, nucsoara si cascaval.
- 600 g taitei proaspeti (refrigerati)
- sare
- 100 g spanac
- 200 ml supa
- 200 ml lapte
- 1 lingura amidon
- 100 g branza ricotta sau urda
- piper
- 1 varf de cutit chilli
- 1 lingura unt
- nucsoara rasa
- 50 g cascaval moale ras
Mod de preparare:
Se fierb pastele în apă cu sare, conform indicaţiilor de pe ambalaj. Se lasă să se scurgă. Se pregăteşte spanacul şi se taie mărunt. 2 Se încinge cuptorul la 200°C. Se dau în clocot supa şi laptele şi se adaugă amidonul; se dă în clocot, ca să se întărească.
Apoi se adaugă ricotta, sare, piper şi chilii. 3 Se topeşte untul şi se prăjesc tăiţeii. Se condimentează cu sare, piper şi nucşoară. Se adaugă spanacul şi se aşază într-o formă de sufleu; se toarnă deasupra sosul şi se presară caşcaval; se coace cca 15 minute.
Paste cu brânză şi spanac proaspăt
Pofta buna!