Paste cu brânză şi spanac proaspăt

Printeaza

Paste cu brânză şi spanac proaspăt din: taitei, sare, spanac, supa, lapte, amidon, branza ricotta, piper, chilli, unt, nucsoara si cascaval.

Ingrediente:

  • 600 g taitei proaspeti (refrigerati)
  • sare
  • 100 g spanac
  • 200 ml supa
  • 200 ml lapte
  • 1 lingura amidon
  • 100 g branza ricotta sau urda
  • piper
  • 1 varf de cutit chilli
  • 1 lingura unt
  • nucsoara rasa
  • 50 g cascaval moale ras

 

Mod de preparare:

Se fierb pastele în apă cu sare, conform indicaţiilor de pe ambalaj. Se lasă să se scurgă. Se pregăteşte spanacul şi se taie mărunt. 2 Se încinge cuptorul la 200°C. Se dau în clocot supa şi laptele şi se adaugă amidonul; se dă în clocot, ca să se întărească.

Apoi se adaugă ricotta, sare, piper şi chilii. 3 Se topeşte untul şi se prăjesc tăiţeii. Se condimentează cu sare, piper şi nucşoară. Se adaugă spanacul şi se aşază într-o formă de sufleu; se toarnă deasupra sosul şi se presară caşcaval; se coace cca 15 minute.

Paste cu brânză şi spanac proaspăt

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.