Paste cu brânză dulce
PrinteazaO reteta de paste cu branza dulce din: paste, sare, ceapa, ardei gras, rosii, arpagic, ulei de masline, crema de branza si piper.
- 500 g paste subţiri
- sare
- 2 cepe
- 2 ardei graşi roşii
- 3 roşii
- 1/2 legătură arpagic
- 2 linguri ulei de măsline
- 300 g cremă de brânză
- piper
Mod de preparare:
Fierbeţi pastele în apă cu sare conform instrucţiunilor de pe pachet. Curăţaţi ceapa şi tăiaţi-o felioare. Pregătiţi legumele. Eventual, îndepărtaţi seminţele roşiilor şi tăiaţi-le cuburi.
Curăţaţi arpagicul, spălaţi-l şi tăiaţi-l rulouri.
Scurgeţi pastele. Incingeţi uleiul într-o tigaie şi căliţi acolo ceapa. Adăugaţi ardeiul şi căliţi totul cca. 3 minute. Adăugaţi roşiile şi căliţi- le alte 2 minute.
Incorporaţi pastele, brânza şi arpagicul şi condimentaţi totul cu sare şi piper.
Paste cu branză dulce
Poftă bună!