Pastarnac cu branza

Printeaza

Pastarnac cu branza din: pastarnac, branza gorgonzola, unt.

Ingrediente:Pastarnac_cu_branza

  • 4 bucati pastarnac
  • 200 g branza Gorgonzola
  • o lingura unt

 

Mod de preparare:

Pastarnacul se curata de coaja, se taie bastonase subtiri, care se pun la fiert pentru 30 de minute.

Intre timp, vasul de copt se unge cu unt, iar branza se sfarama usor, cat pentru a fi presata.

Se pun in vasul de copt bastonasele de pastarnac bine scurse si peste ele se presara branza.

Se da vasul la cuptor pentru aproximativ 10 minute.

Pastarnac cu branza

Pastarnac_cu_branza

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Mie nu-mi place pastarnacul

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.