Pastarnac, ceapa si salvie, rumenite

Printeaza

Pastarnac, ceapa si salvie, rumenite din: cartofi, ulei de samburi de struguri, pastarnac, cepsoare si salvie.

Ingrediente:Pastarnac_ceapa_si_salvie_rumenite

  • 650 g cartofi cu coaja rosie, curatati si taiati bucati
  • 8 linguri ulei de samburi de struguri
  • 6 bucati pastarnac, curatat si taiat segmente
  • 6 cepsoare curatate
  • cateva frunze de salvie

 

 

Mod de preparare:

Intr-un vas larg fierbe cartofii în apă cu sare 10 min, apoi scurge lichidul şi lasă-i să sezvânte.

Preîncălzeşte cuptorul la semnul 7/220 C. Toarnă uleiul în tava de copt şi dă la cuptor să se încingă 7-10 min.

Scutură vasul cu cartofii, acoperit cu capacul, de câteva ori pentru ca muchiile să se sfărâme.
Aşază în tava de copt cartofii, păstârnacul şi eşalotele şi dă la cuptor 45 min, adăugând frunzele de salvie la jumătatea intervalului, atunci când şi amesteci.

Pastarnac, ceapa si salvie, rumenite

Pastarnac_ceapa_si_salvie_rumenite

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.