Pasta rosie de curry

Printeaza

Pasta rosie de curry din: ardei roşii iuţi, ardei foarte iuţi, sămânţă de coriandru, chimen,  supă de rădăcină de „galanga“, supă de tulpină de „lemon gras “, usturoi, sare, pastă crevete.

 

Ingrediente:Pasta rosie de curry

  • 11 ardei roşii iuţi fără seminţe
  • 9 ardei foarte iuţi, mici
  • 1/8 linguriţă sămânţă de coriandru prăjit
  • 1 linguriţă chimen prăjit
  • 1 lingură supă de rădăcină de „galanga“ curăţată
  • 1 lingură supă de tulpină de „lemon gras “ (plantă aromată cu gust de lămâie)
  • 25 căţei de usturoi pisat
  • 1 linguriţă sare
  • 1/2 linguriţă pastă crevete

 

Mod de preparare:

Ardeii se pisează până la mărunţirea completă într-o piuliţă, alături de sare.

Se adaugă restul de ingrediente, exceptând pasta de crevete şi se amestecă bine.

Se adaugă pasta de crevete şi se omogenizează perfect.

Pasta rosie de curry

Pasta_rosie_de_curry

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.