Pasta Pappardelle Marinara

Printeaza

Pasta Pappardelle MarinaraPasta Pappardelle Marinara

Ingrediente:

  • 1 dovlecel bucata mare

Ingrediente sos marinara: cateva linguri rosii ,2 bucati rosii deshidratate hidratate pentru o ora 6 jumatati,curmale hidratate o ora 4 bucati ,usturoi 3-4 catei,ulei de masline 2 linguri ,sos de soia 2 linguri, sucul de la jumatate de lamaie

 

Mod de preparare:

Introducem toate ingredientele, exceptand rosiile uscate is curmalele in blender. Nu e nevoie sa adaugam apa, ingredientele lichide sunt suficiente.

Procesam pana ce obtinem o pasta fina. Adaugam apoi rosiile si curmalele (le adaugam la final pentru ca intaresc foarte mult compozitia) si procesam pana cand pasta-i atat de catifelata pe cat ne-o doream.

Insfacam dovlecelul/ii, un cutit si-un cojitor.Taiem capetele si curatam coaja.Transformam comunul dovlecel in pappardelle.

Nu folosim miezul cu seminte il pastram sa-l stoarcem maine.Amestecam pappardellele  cu o lingura de ulei de masline si putin oregano.

Punem pappardellele  in farfurie ,cateva linguri de sos marinara, cateva nuci braziliene taiate.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.