Pasta fainoase cu sos de ciuperci

Printeaza

 

Fierbi pastele în apă cu sare şi ulei. Le scurgi, le dai prin jet de apă rece şi le pui pe foc într-o cratiţă cu puţin ulei.

Pregăteşti un sos de roşii cu ciuperci, astfel: într-o cratiţă pui ulei, 1 lingură de făină, pastă de roşii, adaugi apă şi laşi să fiarbă. Ciupercile curăţate şi tăiate feliuţe le căleşti în puţin ulei şi le adaugi peste sos, să fiarbă împreună.

Condimentezi sosul cu sare, piper, busuioc şi puţin coriandru. Pe farfurie aşezi pastele, iar deasupra torni sosul.

Pasta fainoase cu sos de ciuperci

 

 

 

 

 

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.