Pasta din soia boabe

Printeaza

Pasta din soia boabe din: soia boabe, morcov, cartof, pastarnac, sare, ulei, patrunjel, rosii.

Ingrediente:Pasta din soia boabe

  • 200 g soia boabe
  • 1 morcov
  • 1 cartof
  • 1 pastarnac
  • sare
  • 2 linguri cu ulei
  • 2-3 tije de patrunjel
  • 2 rosii

 

Mod de preparare:

Spalati boabele de soia, puneti-le la inmuiat cu apa calda pentru 8-10 ore, schimbati apa cu 2 cani de apa rece si lasati sa dea in clocot. Schimbati iar apa cu 2 l de apa rece, fierbeti la foc potrivit, cu vasul acoperit timp de 60 minute. Curatati legumele, taiati-le felii mari si puneti-le sa fiarba in oala cu soia.

Cand bobul de soia s-a inmuiat sarati, mai fierbeti 5 min, scurgeti supa in alt vas si mixati soia cu legumele, apoi amestecati cu uleiul pus cate putin. Puneti pasta obtinuta intr-un castron, neteziti suprafata, decoraţi cu tije de patrunjel, spalate si scuturate de apa.

Puneti pe farfuriile de servit felii de paine prajita sau paine proaspata si felii de rosii, taiati cate o portie de pasta si asezati-o langa rosii. Serviti ca aperitiv.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.