Pastă de urdă cu marar si oregano

Printeaza

Pastă de urdă cu marar si oregano
Pasta de urda cu marar si oregano

Ingrediente:

  • 250-300 g urdă
  • 1 legătură de mărar
  • 1 vârf de cuţit de oregano
  • 2 roşii pentru preparare şi una pentru orna­ment
  • 1 lingură de ulei de masline

 

Mod de preparare:

Speli şi tai cuburi mici roşiile, lăsându-le să se scurgă foarte bine. Intre timp, speli şi toci cât mai fin mărarul, iar urda o sfărâmi cu furculiţa şi o amesteci cu o lingură de lemn cu uleiul până ce devine ca o spu­mă.

Intre timp roşiile s-au scurs şi le pui peste urdă împreună cu mărarul şi oregano. După ce a stat 1/2 de oră la frigider, ornată cu felioare de roşii, un bucheţel de mărar şi câteva codiţe de ceapă verde.

Pastă de urdă cu marar si oregano

Pasta de urda cu marar si oregano

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.