Pasta de ton

Printeaza

Pasta de ton din: ton, ceapa, usturoi, castarveti murati, pesmet, oua, mustar, unt, verdeata, pateu de ficat.

Ingrediente:Pasta de ton

  • 2 conserve de ton
  • 1 ceapă tocată mărunt
  • 3-4 căţei de usturoi zdrobiţi
  • gogoşari sau castraveţi muraţi, storşi şi tăiaţi mărunt
  • câteva linguri de pes­met
  • 2 ouă fierte tari
  • 3-4 linguri muştar
  • 3-4 linguri unt
  • verdeaţă tocată
  • 2 linguri de pateu de ficat (facultativ)

 

Mod de preparare:

Pui într-un castron untul, muştarul, găl­benuşurile fierte şi uleiul scurs din conservele de ton. Amesteci bine până la omogenizare.

Adaugi tonul, apoi ceapa tocată, usturoiul zdrobit, murăturile, verdeaţa şi albuşurile tăiate bucăţele. Potriveşti consistenţa cu pesmet. După gust, mai poţi adăuga piper, sare sau alte condimente.

Aşezi pasta pe pla­touri sau în castroane mici, întinzi dea­supra un strat subţire de pateu de ficat (opţional), apoi decorezi cu măsline, frunze de leuştean, felii de albuş fiert, 1 murături, roşii etc.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • pasta de ton
  • pasta de ton cu unt

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.