Pasta de sunca afumata

Printeaza

Pasta de sunca afumata din: sunca afumata, oua, unt, smantana, piper.

Ingrediente:Pasta_de_sunca_afumata

  • 200 g sunca afumata
  • 4 oua
  • 150 g unt
  • 2 linguri smantana
  • piper, dupa gust

 

Mod de preparare:

Şunca se dă prin maşina de tocat de trei ori si se dă la rece. La bain-marie, se pun ouăle cu smântână si se bat cu telul până ce se obţine o cremă groasă. Apoi, se scot si se continuă amestecarea până ce se răceşte.

Untul se bate spumă si apoi se încorporează în crema de ouă si smântână. Toate se amestecă cu pasta de şuncă şi se potriveşte gustul de piper. Se pune pasta în borcan si se dă la frigider.

Pasta de sunca afumata

Pasta_de_sunca_afumata

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.