Pasta de sfecla si legume coapte

Printeaza

Pasta de sfecla si legume coapte din: sfecla rosie, morcov, ardei, patrunjel, dovlecel, ulei de masline, otet balsamic, usturoi, cimbru, sare, piper.

 

Ingrediente:Pasta_de_sfecla_si_legume_coapte

  • 2 sfecle rosii medii
  • 1 morcov
  • 1 ardei
  • 1 legatura patrunjel
  • 1/2 dovlecel de dimensiune medie
  • 6 linguri ulei de masline
  • 3 linguri otet balsamic
  • 3 catei de usturoi
  • cimbru uscat
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Decojeşti toate legumele, le speli, le tai cubuleţe şi le pui într-un castron.

Din ulei de măsline, oţet balsamic, cimbru uscat, usturoiul zdrobit, sare, piper şi pătrunjel, faci o vinegretă.

Stropeşti legumele tăiate cu această vinegretă şi le amesteci bine.

Le aşezi într-o tavă tapetată cu hârtie de copt şi le coci la foc iute, 20-30 de minute.

Când se răcesc, le pui în blender sau în robotul de bucătărie şi le mixezi.

Dacă doreşti o pastă mai fină, va trebui să mixezi legumele împreună cu 1/2 cană de apă sau de supă de legume.

Serveşti pasta pe felii de pâine prăjită.

 

Pasta de sfecla si legume coapte

Pasta_de_sfecla_si_legume_coapte

Pofta buna!

 

 

 

Tartine cu pasta de ficat si verdeata

Tartine cu pasta de ficat si marar

Tartine cu pasta de ficat si marar din: ficat, oua, unt, marar, sare, piper, mustar. Ingrediente: circa 100 g ficat fript sau prăjit 1-2 ouă fierte tari 50-100 g unt mărar verde sare piper opţional: 2 linguriţe de muştar   Mod de preparare: Ficatul fript sau prăjit este trecut prin maşina de tocat, obţinându-se o pastă. Se amestecă […]

Salata de castraveti cu chili si susan

Reteta zilei: Salata de castraveti cu pasta de chili

Salata de castraveti cu pasta de chili din: castraveti, pasta de chili, otet, seminte de susan. Castravetele conține aproximativ 95% apă, făcându-l o alegere excelentă pentru hidratare. Consumul de castravete poate ajuta la menținerea nivelului corect de hidratare în organism. Castravetele este o sursă bună de vitamine și minerale, inclusiv vitamina K, vitamina C, potasiu […]

Pasta de somon cu branza

Pasta de somon cu branza din: somon, crema de branza, ceapa, lamaie, marar, piper. Ingrediente: 200 g somon afumat un borcănel cremă de brânză cu verdeaţă o legătură ceapă verde sucul de la 1/2 lămâie mărar piper   Mod de preparare: Somonul se taie cât mai mic sau se mixează. Se pune într-un castron şi […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.