Pasta de sfecla si legume coapte

Printeaza

Pasta de sfecla si legume coapte din: sfecla rosie, morcov, ardei, patrunjel, dovlecel, ulei de masline, otet balsamic, usturoi, cimbru, sare, piper.

Ingrediente:Pasta_de_sfecla_si_legume_coapte

  • 2 sfecle rosii medii
  • 1 morcov
  • 1 ardei
  • 1 legatura patrunjel
  • 1/2 dovlecel de dimensiune medie
  • 6 linguri ulei de masline
  • 3 linguri otet balsamic
  • 3 catei de usturoi
  • cimbru uscat
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Decojeşti toate legumele, le speli, le tai cubuleţe şi le pui într-un castron. Din ulei de măsline, oţet balsamic, cimbru uscat, usturoiul zdrobit, sare, piper şi pătrunjel, faci o vinegretă. Stropeşti legumele tăiate cu această vinegretă şi le amesteci bine.

Le aşezi într-o tavă tapetată cu hârtie de copt şi le coci la foc iute, 20-30 de minute.

Când se răcesc, le pui în blender sau în robotul de bucătărie şi le mixezi. Dacă doreşti o pastă mai fină, va trebui să mixezi legumele împreună cu 1/2 cană de apă sau de supă de legume. Serveşti pasta pe felii de pâine prăjită.

Pasta de sfecla si legume coapte

Pasta_de_sfecla_si_legume_coapte

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.