Pasta de peste cu ardei capia

Printeaza

Pasta de peste cu ardei capia din: peste, otet, ulei, apa, ienibahar, piper, foi de dafin, sare, ardei capia murati.

Ingrediente:Pasta de peste cu ardei capia

  • 6 kg peste
  • 8 linguri otet
  • 500 ml ulei
  • 500 ml apa
  • 10 boabe ienibahar
  • 1 lingura piper macinat
  • 4 foi de dafin
  • sare

pentru compozitia 2:

  • 1 l ulei
  • 2 kg ceapa
  • ardei capia murati, cat intra intr-un borcan de 400 g

 

Mod de preparare:

Cureţi peştele, îl speli, îi tai aripioarele şi capul, apoi îl porţionezi.

Intr-o oală pui oţetul, uleiul, apa, sarea, boabele de ienibahar, piperul, foile de dafin şi peştele.

Acoperi oala şi o dai la cuptor pentru 4 ore.

După ce s-a fiert peştele, îl laşi să se răcească, apoi jl dai prin maşina de tocat carnea.

Pregăteşti compoziţia 2: Dai prin maşina de tocat ceapa şi ardeii muraţi.

Compoziţia o căleşti într-un litru de ulei încins. Amesteci cele două compoziţii şi le mai dai la cuptor pentru 1 oră.

Pasta rezultată o pui în borcane bine sterilizate.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Oua umplute cu naut

Oua umplute cu pasta de peste si verdeata

Oua umplute cu pasta de peste si verdeata din: oua, pasta de peste, unt, lamaie, patrunjel, arpagic, tarhon. Ingrediente: ouă fierte tari pastă de peşte (la tub sau cutie) unt lamaie pătrunjel arpagic tarhon frunze de lăptucă (salată verde)   Mod de preparare: Se zdrobesc gălbenuşurile şi se amesteca omogen cu pasta de peşte, puţin […]

 

Rosii umplute cu peste si sos de faina

Rosii umplute cu pasta de peste si verdeata

Rosii umplute cu pasta de peste si verdeata din: rosii, peste, orez, ulei, sare, morcov, verdeata, iaurt. Ingrediente: 3-4 roşii mijlocii 100 g carne de peşte fără oase 1 lingură cu orez fiert 1 linguriţă cu ulei sare 1 morcov ras verdeaţă iaurt   Mod de preparare: Spălaţi roşiile, decupaţi codiţele şi scoateţi-le miezul, lăsaţi-le să […]

 

Peşte şi icre crude la capac

Salau umplut cu pasta de peste (ansoa – sardele)

Salau umplut cu pasta de peste (ansoa – sardele) din: salau, lapte, franzela, sardele in ulei, vin, patrunjel, unt, piper, sare. Ingrediente: 1 şalău mai mare (0,5-1 kg) 1 cană lapte dulce 2-3 felii de franzelă 3-5 bucăţi sardele în ulei 3-4 pahare vin alb 1 lingură pătrunjel tocat 5 linguri unt (ulei) piper sare […]

 

Pofta buna!

 

2 comentarii

  1. Un paeritiv foarte bun

  2. Trebuie sa incerc pasta de peste, sa vedem cum iese

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.