Pasta de peste alb

Printeaza

O reteta simpla de peste alb din: peste alb, unt, zeama de lamaie, sare si piper.

Ingrediente:Pasta de peste alb

  • 600 g peste alb fiert
  • 200 g unt
  • 1 lingura de zeama de lamaie
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Pestele alb se fierbe, se curata de oase si de piele, se trece o singura data prin masina de tocat cu sita rara sau se zdrobeste intr-un castraon cu furculita. Separat se freaca untul pana devine o pasta spumoasa, se adauga peste, sare, piper si zeama de lamaie, dupa gust si se amesteca bine.

Pasta se foloseste la tartine, sandvisuri, oua umplute, dar se poate servi si ca aperitiv, aranjata pe un platou, garnisita cu feliute de lamaie si cu jumatatile de masline.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.