Pasta de masline

Printeaza

Pasta de masline

Pasta de masline

Ingrediente:

  • 1 bagheta
  • 3 rosii
  • 1 kg masline verzi fara samburi
  • 500 g pesmet
  • 100 ml ulei
  • 6-7 catei de usturoi
  • sare
  • ulei de masline

 

Mod de preparare:

Intr-un castron mai mare, mixeaza bine maslinele. Adauga treptat uleiul si mixeaza mai usor. Daca se intareste prea tare, mai adauga ulei.

Pune apoi usturoiul zdrobit sj condimenteaza cu sare dupa gust. Pasta astfel obtinuta trebuie sa aiba consistenta unei smantani mai moi.

Presara apoi pesmetul si amesteca energic pana se incorporeaza complet. Pastreaza la rece pana la servire.

Taie bagheta in felii. Pe fiecare felie asaza rondele de rosie si pasta de masline. Decoreaza cu rondele de masline verzi si negre.

Pasta de masline

Pasta de masline1.jpg   Pasta de masline3.jpg   Pasta de masline2.jpg   Pasta de masline.jpg

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.