Pasta de masline cu nuci

Printeaza

O reteta delicioasa de pasta cu:masline negre, ceapa, nuci, ulei de masline, suc de lamaie, condimente.

Ingrediente:

  • 250g măsline mari negre
  • 100g ceapă
  • 100g nuci măcinate
  • 3 – 4 linguri ulei de măsline
  • suc de lamaie
  • condimente dupa gust

 

Mod de preparare:

Inţepaţi măslinele în 3 – 4 locuri şi lăsaţi-le 15 – 20 minute în apă caldă la înmuiat. Scoateţi-le sâmburii şi treceţi-le prin maşina de tocat. Amestecaţi pasta de măsline obţinută cu nucile şi ceapa rasă mărunt.

Adăugaţi treptat uleiul, ca la maioneză, zeama de lămâie şi condimentele. Cu pasta obţinută faceti tartine din pâine prăjită, pe care omaţi-le cu felii subtiri de lămâie.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.