Pasta de masline (varianta)

Printeaza

Pasta de masline

Ingrediente:Pasta de masline (varianta)

  • 1/2 kg măsline mari
  • 1/2 pahar ulei
  • zeamă de la 1/2 lămâie
  • 1 ceapă tocată fin
  • 1 felie de pâine înmuiată în apă
  • 1 gogoşar roşu

 

Mod de preparare:

Măslinele mari, cărnoase, le opăreşti, le cureţi de sâmburi şi le treci de două ori prin maşina de tocat împreună cu pâinea înmuiată şi stoarsă.

In pasta obţinută adaugi treptat uleiul, amestecând mereu, apoi adaugi zeamă de lămâie şi ceapa tocată mărunt.

Pasta o aranjezi pe un platou şi garniseşti cu bucăţele de gogoşar.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • cum se face pasta de masline

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.