Pastă de măcris cu ceapă şi usturoi

Printeaza

Pastă de măcris cu ceapă şi usturoi din: macris, frunze de leurda, ceapa verde, usturoi verde, ceapa rosie, unt, tarate de gras si faina de soia.

Ingrediente:Pasta_de_macris_cu_ceapa_si_usturoi

  • 500 g macris
  • 100 g frunze de leurda
  • 2 cepe verzi
  • 2 fire de usturoi verde
  • 2 cepe rosii
  • 200 g unt
  • 1 lingura tarate de grau sau secara
  • 2 linguri faina de soia

 

Mod de preparare:

Tăiaţi mărunt frunzele de măcriş, leurda, ustroiul şi ceapa verde, puneţi-le apoi într-un mojar sau blender şi mărunţiţi- le până când obţineţi din ele o pastă. Adăugaţi ceapa tocată foarte mărunt sau rasă, făina de soia, tărâţele şi la urmă untul.

Omogenizaţi amestecul şi puneţi-l într-un castron la rece. Se poate folosi pentru prepararea tartinelor. In loc de felii de pâi­ne puteţi folosi biscuiţi digestivi hipocalorici, felii foarte subţiri de ţelină sau de mere.

Pastă de măcris cu ceapă şi usturoi

Pasta_de_macris_cu_ceapa_si_usturoi

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.