Pastă de linte cu legume coapte

Printeaza

Pastă de linte cu legume coapte din: linte, smantana, seminte de casa, morcovi, pastarnaci, ardei kapia, ceapa rosie, ceapa albe, usturoi, dovlecel, ierburi de provence, cimbru verde, ulei de masline, sare de mare si piper.

Ingrediente:Pasta_de_linte_cu_legume_coapte

  • 1 cutie cu linte
  • 100 g smantana de casa
  • 10 g seminte de dovleac
  • 7 morcovi mici
  • 5 pastarnaci
  • 2 ardei kapia
  • 3 cepe rosii
  • 2 cepe alb
  • 2 capatani de usturoi
  • 1 dovlecel
  • ierburi de Provence
  • cimbru verde
  • ulei de masline
  • sare de mare
  • piper

 

Mod de preparare:

Legumele, curăţate şi spălate, le tai bucăţi, le pui într-o tavă tape­tată cu hârtie de copt şi stropită cu puţin ulei de măsline. Condi­mentezi cu sare, piper, ierburi de Provence, câteva fire de cimbru verde, adaugi câteva seminţe de dovleac şi dai tava la cuptorul preîncălzit la 180 de grade pen­tru 30-40 de minute.

Fierbi lintea (dacă nu ai găsit din cea gata fiartă) timp de 20 de minute, apoi o strecori. într-un blender pui le­gumele coapte, lintea fiartă şi for­mezi o pastă. Adaugi smântână de casă si seminţele de dovleac rămase. Condimentezi piper după gust şi poţi servi pasta de linte.

Pastă de linte cu legume coapte

Pasta_de_linte_cu_legume_coapte

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.