Pasta de jumari

Printeaza

Pasta de jumari din: jumari, mustar, ceapa tocata, oua, piper, boia de ardei, telemea, castraveciori murati.

Ingrediente:Pasta de jumari

  • 1 kg jumari
  • 3 linguri mustar
  • o ceapa tocata prin masina
  • 4 oua fierte tare
  • piper
  • boia de ardei
  • 200 grame telemea rasa marunt de tot
  • 3 castraveciori murati

 

Mod de preparare:

Toate ingredientele se dau separat prin masina de carne apoi se amesteca si se mixeaza pana se face pasta omogena.

Daca este prea grasa din cauza jumarilor, se mai pun 1-2 oua fierte tari.Pe felie de paine sau chiar pe paine prajita, sub forma de tartine, ornate cu gogosar rosu sau chiar cu rosii proaspete.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • pasta de jumari
  • pasta de jumari de porc
  • pasta jumari
  • pasta de jumari reteta
  • pasta de jumeri
  • Pastă cu jumări

3 comentarii

  1. imi place ce vad

  2. Gabriela Martin

    O sa incerc pasta de jumari, sa vedem ce-mi iese

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.