Pasta de gris cu maioneza din pufuleti

Printeaza

 Pasta de gris cu maioneza din pufuleti

Mod preparare gris:

Pui la fiert 500 ml apă cu puţină sare şi condimente şi când dă în clo­cot adaugi griş în ploaie, amesteci din când în când, până se îngroaşă. După ce grisul a fiert, îl laşi la răcit, timp în care pregăteşti maioneza din pufuleţi.

Mod preparare maioneză:

Intr-un castron zdrobeşti bine 1/2 pachet de pufuleţi, adaugi 100 ml apă rece şi amesteci cu o lingură din lemn până se omogenizează compoziţia. Torni apoi ulei puţin câte puţin aproximativ 200 ml) până obţii o maioneză, iar când e gata, adaugi şi sucul de la o lămâie.

Amesteci maioneza cu grisul, adaugi o ceapă crudă tăiată mărunt, aşezi pasta obţinută pe platou şi o ornezi după imaginaţie.

 

Pasta de gris cu maioneza din pufuleti

 

 

 

 

Poftă bună!

1 comentariu

  1. Ciudata reteta.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.