Pastă de ficat de porc

Printeaza

Pastă de ficat de porc din: ficat de porc, unt, ulei, ceapa, coniac, sare, nucsoara, piper.

Ingrediente:Pastă de ficat de porc

  • 200-300 g ficat de porc
  • 150-200 g unt
  • 100 ml ulei
  • 100 g ceapă
  • 1 lingură coniac
  • sare
  • nucşoară
  • piper

Mod de preparare:

Se pune la fiert ficatul şi când aproape dă în clocot, se scurge de apă, se spală tine, apoi se curăţă de vinişoare şi se taie mărunt.

Se căleşte în ulei ceapa tăiată mărunt.

Când ceapa s-a călit, se adaugă ficatul şi împreună se mai călesc 5-6 minute, după care, fierbinte fiind, se striveşte cu dosul furculiţei, apoi se trece prin sită şi se amestecă bine cu unt frecat spumă şi cu celelalte componente din reţetă.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.