Pasta de dovleac cu branza

Printeaza

Pasta de dovleac cu branza din: dovleac, mascarpone, zahar brun, scortisoara, nucsoara.

 

 

Ingrediente:Pasta_de_dovleac_cu_branza

  • 250 g dovleac copt transformat in pasta
  • 250 g pasta de branza (mascarpone)
  • o cana zahar brun
  • o lingurita de scortisoara pudra
  • un varf de lingurita de nucsoara

 

 

Mod de preparare:

Combinaţi toate ingredientele într-un vas şi transfromati-le în pastă cu aju­torul unui mixer.

Refrigeraţi jumătate de oră înainte de a servi. Combinaţi cu biscuiţi, clătite, covrigei sau pâine.

Pasta de dovleac cu branza

Pasta_de_dovleac_cu_branza

 

Pofta buna!

 

 

Tartine cu pasta de ficat si verdeata

Tartine cu pasta de ficat si verdeata

Tartine cu pasta de ficat si verdeata din: ficat, oua, unt, marar, sare, piper, mustar. Ingrediente: 100 g pastă de ficat 1-2 ouă fierte tari 50-100 g unt mărar verde sare piper 2 linguriţe de muştar   Mod de preparare: Se amestecă untul, pasta de ficat şi gălbenuşul ouălor. Se adaugă 1-2 linguri de muştar. Când […]

Pasta de avocado cu menta

Pasta de avocado cu usturoi

Pasta de avocado cu usturoi din: avocado, usturoi, suc de lamaie, sare. Ingrediente: 2 avocado 2-3 căţei de usturoi 1 lingură suc de lămâie sare   Mod de preparare: Avocado se spală, se taie pe jumătate şi se îndepărtează sâm­burele. Cu ajutorul unei linguri, scobim pulpa pe care o punem în robotul de bucătărie cu […]

Pasta de somon si branza

Pasta de somon cu ridichi

Pasta de somon cu ridichi cu: fasole, iaurt, marar, suc de lamaie, lipii, ulei de masline, ridichi.   Ingrediente: 400 g de fasole albă boabe la conserva, clătită şi scursă 200 g de iaurt grecesc 225 g de somon afumat la pachet, gata porţionat 1 lingură de mărar proaspăt, tocat 1 lingură de suc de […]

 

Pasta de sfecla cu seminte de floarea-soarelui

Pasta de sfecla cu seminte de floarea-soarelui

Pasta de sfecla cu seminte de floarea-soarelui din: sfecla, morcov, ardei, dovlecel, ulei, otet, seminte, nuci, sare, piper. Ingrediente: 2 sfecle 1 morcov 1 ardei 1 dovlecel pătrunjel ulei de măsline oţet balsamic seminţe de floarea-soarelui 3 căţei usturoi 1 lingură nuci cimbru sare şi piper   Mod de preparare: Se decojesc toate legumele, se […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.