Pasta de ciocolata cu alune
PrinteazaPasta de ciocolata cu alune din: alune, ulei de cocos, sau unt de cacao, apa, cacao, sirop de agave, vanilie, sare.
- două ceşti de alune
- două linguri de ulei de cocos lichid sau unt de cacao
- apă, pentru a atinge textura dorită
- 0 jumătate de ceaşcă de praf de cacao crudă
- două linguri de sirop de agave
- o linguriţă de esenţă de vanilie
- o jumătate de linguriţă de sare
Mod de preparare:
Procesaţi alunele într-un mixer până se fac pudră. Adăugaţi trepat uleiul de cocos sau untul de cacao şi continuaţi procesarea până se omogenizează. (De obicei, aceste uleiuri se vând sub formă solidă, aşa că adaugă stabilitate pastei.)
Poate fi necesar să mai adăugaţi puţină apă, pentru a obţine o consistenţă potrivit de subţire.
Adăugaţi ingredientele rămase şi procesaţi până se omogenizează.
Pofta buna!