Pasta de ciocolata cu alune

Printeaza

Pasta de ciocolata cu alune din: alune, ulei de cocos, sau unt de cacao, apa, cacao, sirop de agave, vanilie, sare.

Ingrediente:Pasta de ciocolata cu alune

  • două ceşti de alune
  • două linguri de ulei de cocos lichid sau unt de cacao
  • apă, pentru a atinge textura dorită
  • 0 jumătate de ceaşcă de praf de cacao crudă
  • două linguri de sirop de agave
  • o linguriţă de esenţă de vanilie
  • o jumătate de linguriţă de sare

 

Mod de preparare:

Procesaţi alunele într-un mixer până se fac pudră. Adăugaţi trepat uleiul de cocos sau untul de cacao şi continuaţi procesarea până se omogenizează. (De obicei, aceste uleiuri se vând sub formă solidă, aşa că adaugă stabilitate pastei.)

Poate fi necesar să mai adăugaţi puţină apă, pentru a obţine o consistenţă potrivit de subţire.

Adăugaţi ingredientele rămase şi procesaţi până se omogenizează.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.