Pasta de cartofi cu masline verzi

Printeaza

O reteta de pasta de cartofi cu masline verzi, unt, smantana, ceapa, patrunjel, sare si piper.

Ingrediente:Pasta de cartofi cu masline verzi

  • 500 g de cartofi
  • 1 linguri unt
  • 200 g smantana
  • 1 ceapa
  • 200 g masline verzi rondele
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Spala cartofii si pune-i la fiert in apa cu un praf de sare. După ce s-au fiert, înde- părtează-le coaja şi zdrobeşte-i cu furculiţa, nu cu mixerul, pentru că devin prea păstoşi.

Adaugă untul şi smântână şi amestecă energic. Pune sare şi piper, după care adaugă ceapa tocată cât mai mărunt, verdeaţa şi măslinele mărunţite.

Serveşte după ce a stat la rece cel puţin 15 minute. Dacă pasta de cartofi este prea tare, subţiaz-o cu puţin lapte sau supă de legume.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.