Pastă de brânză cu ouă

Printeaza

Pastă de brânză cu ouă din: oua, unt, sare, piper, zeama de lamaie, mustar, marar verde, branza de bivolita, smantana, ceapa verde.

Ingrediente:Pasta_de_brânza_cu_oua

  • 4 oua
  • 2 linguri unt sau margarina tartanabila
  • sare
  • piper
  • zeama de la 1 lamaie
  • 1 lingura mustar
  • 1 lingurita marar verde
  • 100 g branza sarata de bivolita
  • 2 linguri smantana
  • 2 fire de ceapa verde

 

Mod de preparare:

Fierbi ouăle tari, după care le decojeşti şi le zdrobeşti cu furculiţa. Adaugi untul moale, la temperatura camerei, muştarul, 1 lingură zeamă de lămâie, sare şi piper după gust. Adaugi apoi smântână, mărarul fin tocat, ceapa verde tăiată inele, brânza tăiată cubuleţe şi amesteci totul bine.

Laşi compoziţia la rece pentru 30 de minute. Serveşti salata de ouă pe felii de pâine prăjite puţin în cuptor sau pe felii de pâine neagră.

Pastă de brânză cu ouă

Pasta_de_brânza_cu_oua

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.