Pasta de branza cu ardei si unt

Printeaza

Pasta de branza cu ardei si unt din: ou, unt, telemea de oaie, smantana, ardei gras rosu, piper alb macinat, sare, pătrunjel.

 

Ingrediente:

  • 1 ou
  • 100 g unt
  • 100 g telemea de oaie
  • 1-2 linguri smântână
  • 1 ardei gras roşu
  • piper alb macinat
  • sare
  • câteva frunze de pătrunjel

 

 

Mod de preparare:

Fierbi oul tare, iar după ce s-a răcit, îl decojeşti. Razi fin brânza de oaie, iar oul fiert îl dai pe răzătoa­rea pentru lămâie.

Sărezi şi condimentezi pasta cu piper. Speli ardeiul, îl cureţi şi îl dai pe răzătoarea fină.

Amesteci într-un bol toate ingredientele şi adaugi untul moale, aflat la tem­peratura camerei şi smân­tână.

Serveşti pasta de ou pe felii de baghetă, în prealabil pră­jite puţin. Le presari cu frunze de pătrunjel fin tocate.

Micul dejun va fi complet dacă adaugi un ceai plăcut aro­mat, de ghimbir şi lămâie.

Pasta de branza cu ardei si unt

Pasta_de_branza_cu_ardei_si_unt

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.