Pasta de ardei cu untdelemn

Printeaza

Pasta de ardei

Ingrediente:Pasta de ardei cu untdelemn

  • 10 kg ardei
  • 1 kg roşii
  • 1 pahar untdelemn

 

Mod de preparare:

Se grijese ardeii de cotoare şi seminţe, se taie bucăţi şi se pun la fiert cu roşiile sparte şi stoarse, să lase zeamă.

Se amestecă până dau bine în clocot şi s-au lăcut pastă .Se trece pasta prin sită; piureul obţinut se mai fierbe cât e nevoie să ajungă ca o smântână groasă şi se pune în borcane preîncălzite.

Se toarnă o peliculă de untdelemn în fiecare borcan şi se leagă etanş .

Se învelesc borcanele în cârpe, se pun într-o cratiţă mare, cu apăpână la gât şi se fierbe apa 1 ceas.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.