Pasta de branza cu verdeturi

Printeaza

O reteta de pasta de branza cu verdeturi din: branza de vaci, telemea, smantana, ridichi, ceapa verde, usturoi, castravete, ardei gras, marar si sare.

Ingrediente:Pasta de branza cu verdeturi

  • 250 g branza de vaci
  • 125 g telemea
  • 1 lingura cu smantana
  • 1 legatura de ridichi
  • 2 fire de ceapa verde
  • 1 catel de usturoi
  • 1 castravete
  • 1 ardei gras
  • 1 legatura de marar
  • sare

 

Mod de preparare:

într-un castron, freacă brânza de vaci cu telemeaua zdrobită şi smântână. Adaugă ridichile tăiate mărunt, ceapa rondele, usturoiul zdrobit şi mărarul tocat fin. Potriveşte gustul de sare şi lasă la rece 15-20 de minute, ca să se întrepătrundă aromele.

Serveşte pasta de brânză pe rondele de castravete. Deasupra, pune fâşii de ardei gras şi mărar tocat fin.

Pasta de branza cu verdeturi

Pasta de branza cu verdeturi

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.