Pasta al forno cu carne şi caşcaval

O reteta de pasta al forno cu carne si cascaval din: paste scoici, sare, piper, usturoi, ulei, carne tocata, bulion, rosii, cimbru, smantana, oua, cascaval, parmezan si unt.

Ingrediente:Pasta_al_forno_cu_carne_si_cascaval

  • 300 g conchiglie (paste-scoici umplute)
  • sare
  • piper
  • 2 căţei de usturoi tocaţi
  • 2 linguri ulei
  • 500 g carne tocată
  • 1 lingură bulion
  • 1 conservă mică roşii decojite 
  • 1 linguriţă frunzuliţe de cimbru
  • 300 ml smântână
  • 2 ouă
  • 100 g caşcaval ras
  • 2 linguri parmezan ras
  • 2 linguri unt

 

Mod de preparare:

Pastele se fierb al dente în apă clocotită cu sare şi se lasă să se scurgă. Se căleşte usturoiul în ulei şi se adaugă carnea tocată; se prăjeşte până ce devine sfărâmicioasă. Se toarnă bulionul şi se căleşte, apoi se adaugă roşiile şi 100 ml smântână; se fierbe cca 15 min.

Se adaugă cimbru, sare şi piper. Se încinge cupto­rul la 180 °C. Pastele se umplu cu came, cu ajutorul unei linguriţe şi se aşază într-o formă de sufleu.

Ouăle se bat cu res­tul de smântână şi caşcaval, sare şi piper şi se toarnă pes­te paste. Se presară parmeza­nul şi fulgi de unt; se lasă să se rumenească 25-30 min. Se serveşte cu pătrunjel verde tocat.

Pasta al forno cu carne şi caşcaval

Pasta_al_forno_cu_carne_si_cascaval

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • penne al forno reteta
  • rigatoni al forno reteta
  • pasta al forno reteta
  • paste rigatoni al forno
  • pene al forno cu carne tocata
  • sare forno
  • rigatoni al forno reteta originala
  • rigatoni al forno carne tocata
  • preparare pastaal forno
  • cum se fac rigatoni de la casa

Tags: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Contact