Pasca umpluta cu orez

Printeaza

Pasca umpluta cu orez

Ingrediente:Pasca umpluta cu orez

  • 400 g aluat de co­zonac
  • 4 ceşti cu lapte
  • 1 ceaşcă de orez
  • 4 linguri de zahăr
  • 3 ouă
  • vanilie ori zahăr vanilat
  • 25 g stafide
  • sare

 

Mod de preparare:

Aluatul de cozonac îl pregăteşti ca la pasca cu cacao. Fierbi orezul cu laptele şi zahărul. Laşi să se mai răcească, adaugi ouăle bătute, sare, stafide şi jumătate de baton de vanilie.

Această umplutură o torni peste aluatul din tavă. Dai la cuptor, la foc potrivit.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Cred ca as incerca dar nu stiu cum ar reactiona invitatii cand le_oi pune pe masa de pasti o pasca cu orez

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.