Pasca umpluta cu cacao

Printeaza

Pasca umpluta cu cacao

Ingrediente:Pasca umpluta cu cacao

  • 400 g aluat de cozonac
  • 6 ouă
  • 150 g zahăr
  • vanilie sau zahăr vanilat
  • 50 g cacao
  • 3 linguri lapte

 

Mod de preparare:

Din aluatul de cozonac întinzi o foaie de 1/2 cm grosime şi de mărimea tăvii în care vei coace pasca. Ungi tava cu unt şi aşezi foaia de aluat.

Din alte două bucăţi de aluat modelezi suluri de grosimea creionului, pe care le împleteşti şi le aşezi de jur-împrejur, lipite de marginea tăvii, apăsând capetele ca să se unească între ele. Laşi să crească.

Pregăteşti umplutura astfel: freci bine gălbenuşurile cu zahăr pisat şi cu o bucăţică de vanilie. Când gălbenuşurile sunt ca o cremă adaugi 50 g de cacao înmuiată în două linguri de lapte.

Amesteci totul bine şi, la sfârşit, pui albuşurile bătute spumă. Torni umplutura peste aluatul din tavă, presari migdale curăţate şi tăiate în lung. Dai la cuptor pentru aproximativ trei sferturi de oră.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.