Pască umplută cu branză si budinca

Printeaza

Pască umplută cu branză si budinca

Ingrediente:Pasca umpluta cu branza si budinca

  • 750 g brânză de vaci
  • 6 linguri zahăr pudră
  • 2 linguri smântână
  • 5 ouă
  • 1 lingură griş
  • 3 linguri făină
  • coajă de lămâie
  • stafide
  • 1 lingură margarină
  • 1 lingură praf de budincă
  • 1/2 plic praf de copt stins cu zeamă de lămâie

 

Mod de preparare:

Scurgi bine brânza, apoi o amesteci cu 4 ouă, smântână, 4 linguri zahăr pudră, praful de budincă şi stafidele. Separat, faci un aluat din 3 linguri făină, 1 gălbe­nuş, 1 lingură margarină, 1/2 praf de copt stins cu zeamă de lămâie, 2 linguri zahăr pudră, apoi îl vei lăsa la odihnit timp de 20 de minute.

Ungi cratiţa cu ulei, pui aluatul, presari grisul şi tomi compoziţia de brânză. Dai cratiţa la cuptor pentru o oră, dar primele 10 minute la foc puternic, apoi la foc moale.

Pască umplută cu branză si budinca

Pasca umpluta cu branza si budinca

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.