Reteta pasca umpluta cu branza

Printeaza

 Reteta pasca umpluta cu branza

Intr-o tavă de tartă unsă cu margarină sau unt, pui un strat de 1/2 cm de aluat de cozonac sau aluat fraged cu care îmbraci şi pereţii tăvii. Deasupra torni umplutura făcută astfel: freci 50 g unt cu 100 g zahăr.

Adaugi 3 ouă pe rând, 1/2 kg brânză, un praf de sare, apoi 40 g făină şi puţin lapte. La urmă pui zahăr vanilat, coajă rasă de lămâie şi stafidele alese şi spălate.

Ungi cu ou atât aluatul, cât şi brânza şi dai forma la cuptor, la foc potrivit. O laşi până se coace, apoi o scoţi din formă după ce s-a răcit. 0 poţi orna şi cu frişcă, dar nu-i obligatoriu.

Pască umplută cu branză

Pasca umpluta cu branza

Poftă bună!

1 comentariu

  1. Imi place pasca cu branza.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.