Pasca necoapta

Printeaza

Pasca necoapta

Ingrediente:Pasca necoapta

  • 2 pahare brânză de vaci proaspătă
  • 2 pahare zahăr pudră
  • 2 zahăr vanilat
  • 1/2 pachet unt,
  • 1 pahar smântână
  • 2 gălbenuşuri
  • 1 cană nuci prăjite şi trecute prin maşină
  • stafide
  • coajă de portocală sau lămâie zaha­risite

 

Mod de preparare:

Freci untul până devine cremos, adaugi gălbenuşurile, zahărul, smântână, brânza pasată bine, nucile, stafidele şi cojile zaharisite. Omoge­nizezi.

Dacă amestecul este prea moale, mai adaugi brânză.

Pui totul într-un şer­vet foarte curat, iar deasupra aşezi ceva greu, ca să preseze bine şi să iasă apa din aluat. Dai la rece cel puţin 4-5 ore până se întăreşte bine.

Se serveşte alături de pişcoturi sau biscuiţi de casă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.