Pască fragedă cu brânza de vaci

Printeaza

O reteta de Pască fragedă cu brânza de vaci din: margarina, faina, zahar, galbenusuri, branza de vaci, unt, smantana, zahar, stfide, faina, zahar vanilat, esenta de vanilie si sare.

Ingrediente:Pască fragedă cu brânza de vaci

  • 70 g de margarină
  • 120 g de făină
  • 70 g de zahăr
  • 2 gălbenuşuri

Umplutură:

  • 1 kg de brânză de vaci
  • 100 g de unt
  • 9 gălbenuşuri
  • 200 g de smântână
  • 200 g de zahăr
  • 150 g de stafide
  • 2-3 linguri de făină
  • 2 plicuri de zahăr vanilat
  • 1 esenţă de vanilie
  • sare

 

Mod de preparare:

Amestecaţi gălbenuşurile cu zahărul, adăugaţi margarina, apoi făina şi frământaţi un aluat omogen. Pregătiţi crema: pasaţi brânza de vaci şi amestecaţi-o cu untul.

Adăugaţi 8 gălbenuşuri, smântână, zahărul, făina, zahărul vanilat, esenţa de vanilie, stafidele, un praf de sare şi omogenizaţi compoziţia.

Luaţi 2/3 din aluat şi întindeţi o foaie subţire, apoi aşezaţi-o într-o formă de tort unsă cu unt. Din aluatul rămas formaţi un colac pe care îl aşezaţi de jur-împrejurul foii din tavă .

Turnaţi crema peste aluatul din tavă, ungeţi-o cu gălbenuşul bătut şi daţi pasca la cuptor cca. 30 de minute.

Pască fragedă cu brânza de vaci

Pască fragedă cu brânza de vaci

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • pasca frageda cu branza
  • pasca

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.