Pasare la cuptor

Printeaza

Pasare la cuptor din: pasare, ficat de pui, supa, crutoane, ceapa, cartofi, ciuperci, mere, usturoi, boia, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Pasare_la_cuptor

  • o pasăre de 1,5 kg
  • 200 g ficat de pui
  • 300 g crutoane
  • 200 ml supă
  • o ceapă roşie
  • 4 cartofi
  • 100 g ciuperci
  • 2 mere
  • o linguriţă praf de usturoi
  • puţină boia
  • 3 linguri ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Ficatul se taie bucăţi mai mici, se pune într-un castron cu crutoanele, se presară sare şi piper şi se umezeşte totul cu jumătate din cantitatea de supă, turnată peste tot amestecul.

Se amestecă şi se umple pasărea. Se unge apoi cu o lingură de ulei si se presară cu sare si piper, boia şi praf de usturoi. Se asază în tava de copt.

Se taie ceapa mai mare, merele, ciupercile şi cartofii felii, se pun cele două linguri de ulei, se amestecă şi se aşază lângă pasăre.

Se dă tava la cuptor pentru 45 de minute şi se stropeşte din când în când cu supa rămasă.

Pasare la cuptor

Pasare_la_cuptor

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.