Pârjoale marinate

Printeaza

Pârjoale marinate din: carne de vita, carne de porc, ceapa verde, oua, faina, usturoi, rosii, pasta de tomate, frunza de dafin, zahar tos, sare, piper, ulei de floarea soarelui, muraturi, paine de casa.

Ingrediente:Pârjoale_marinate

  • 500 g carne de vita
  • 200 g carne de porc
  • o legatura ceapa verde
  • doua oua
  • 60 g faina
  • doi catei de usturoi
  • 5 rosii
  • pasta de tomate
  • o frunza de dafin
  • zahar tos
  • sare
  • piper
  • ulei de floarea soarelui
  • muraturi
  • paine de casa

 

Mod de preparare:

Jumătate din ceapa verde şi usturoiul se curăţă, se spală, se toacă mărunt şi se pun într-un castron. Se adaugă carnea de vită şi cea de porc date prin maşina de tocat carne, se condimentează şi se adaugă ouăle.

Se amestecă bine, se formează pârjoale, se prăjesc în ulei încins şi se pun într-un castron tapetat cu şervete absorbante. Restul de ceapă se curăţă, se spală, se toacă mărunt şi se căleşte în puţin ulei încins. Se adaugă o lingură cu pastă de tomate şi roşiile date pe râzătoare, sare şi piper după gust.

Se presară o linguriţă cu zahăr tos, se adaugă pâijoalele, frunza de dafin şi, dacă este nevoie, o cană cu apă. Se lasă să fiarbă 25-30 de minute, se adaugă făina dizol¬vată în puţină apă, se mai fierbe cinci minute şi se opreşte focul. Se servesc fierbinti, cu muraturi sau paine de casa.

Pârjoale marinate

Pârjoale_marinate

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.