Parjoale din orez cu ceapa verde

Printeaza

Parjoale din orez cu ceapa verde din: orez, marar, usturoi, ceapa, branza de soia, faina, sare, piper, ulei, pesmet.

Ingrediente:Parjoale_din_orez_cu_ceapa_verde

  • 120 g orez
  • 1 legătură mărar
  • 3 căţei de usturoi
  • 1 legătură ceapă verde
  • 200 g brânză de soia
  • făină
  • piper
  • 1 lingură de pesmet
  • ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

Speli bine orezul şi-l fierbi conform instrucţiunilor. Când este gata, adaugi un praf de sare, puţin piper şi mărarul tocat fin.

Cureţi ceapa verde şi usturoiul şi le căleşti in puţin ulei. Adaugi orezul fiert si brânza rasă şi amesteci bine.

Presari şi pesmetul, apoi laşi compoziţia să se răcească bine.  Formezi chiftelele şi le dai prin apoi le prăjeşti pe ambele părţi, până se rumenesc.

Parjoale din orez cu ceapa verde

Parjoale_din_orez_cu_ceapa_verde

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.