Parjoale de zarzavat

Printeaza

Parjoale de zarzavat

Ingrediente:

  • 1 morcovParjoale de zarzavat
  • 1 rădăcină de pătrunjel
  • 1 ţelină
  • 3 cepe
  • 3 cartofi
  • 50 g unt
  • 3 felii de pâine
  • 100 ml lapte
  • 4 ouă
  • verdeaţă
  • sare
  • piper
  • pesmet
  • făină
  • ulei

 

Mod de preparare:

Cureţi, speli şi pui la fiert morcovul, pătrunjelul, ţelina şi o ceapă. După ce au fiert timp de 10 minute, adaugi şi cartofii şi mai lasi să fiarbă. Scoţi legumele şi le laşi să se scurgă şi le treci prin maşina de tocat.

In untul topit căleşti celelalte două,cepe tocate mărunt şi le adaugi apoi piureilui rezultaţ din zarzavat. Mai adaugi verdeaţa tocată mărunt, 3 ouă, pâinea înmuiată în lapte şi stoarsă bine, puţină sare şi piper.

Amesteci bine şi formezi cu mâna pârjoale pe care le dai prin făină, ou bătut şi pesmet şi le prăjeşti în ulei. Sunt bune cu garnitură de legume sau salată.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.