Parjoale de legume

Printeaza

Parjoale de legume

Ingrediente:Parjoale de legume

  • 2 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 3 cepe
  • 3-4 cartofi
  • 2-3 linguri margarina
  • 100 g pesmet
  • 100, g faina
  • condimente
  • marar Kotanyi
  • piper

 

Mod de preparare:

Fierbi cateva minute morcovii, patrunjelul si ceapa; iei spuma, adaugi cartofii. Cand au fiert, lasi sa se racoreasca, sa se scurga si dai legumele prin masina de tocat. Adaugi pinea inmuiata in apa, faina, marar, piper si celelalte doua cepe, pe care le-ai prajit mai intai in margarina.

Din aceasta compozitie bine amestecata modeleaza parjoale, trece-le prin pesmet si prajeste-le la foc iute. Parjoalele de legume se pot servi insotite de o salata sau ca garnitura la mancarurile de legume.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.